Grobbendonk is een bruisende en sociale gemeente waar elk jaar heel wat gezellige buurtfeesten georganiseerd worden. Inwoners die vóór 31 augustus 2014 een buurtfeest organiseren kunnen in de prijzen vallen als ze er een originele of grappige foto van maken.

In september kiest een jury de 3 leukste foto’s uit. De 3 winnaars ontvangen van het gemeentebestuur Grobbendonkse cadeaucheques t.w.v. € 250, € 150 of € 100 waarmee ze inkopen kunnen doen voor hun volgende buurtfeest! Bovendien worden de foto’s van de winnaars gepubliceerd in het infomagazine Groboscoop en op de website.

Inwoners die zin hebben om deel te nemen, lezen best eerst deze richtlijnen:

  •        - Het buurtfeest vindt plaats vóór 31 augustus 2014.
  •        - Een buurtfeest bestaat uit minstens vijf deelnemende gezinnen.
  •       - Per buurtfeest kan slechts één foto ingestuurd worden.
  •        - Je stuurt je foto digitaal door via:

o    mail naar: info@grobbendonk.be

o    voor zware bestanden kan je gebruik maken van www.wetransfer.com: foto opladen en info@grobbendonk.be toevoegen als ontvanger. Je vermeldt de naam van je buurt, de deelnemende stra(a)t(en) en de gegevens van een contactpersoon voor je buurt.Bij het insturen van je foto geef je ook automatisch toestemming aan het gemeentebestuur om deze foto te gebruiken in de communicatiekanalen van de gemeente.

Wie nog materiaal nodig heeft om het buurtfeest op te fleuren, kan aan het onthaal van het gemeentehuis (Boudewijnstraat 4, Grobbendonk) gratis een pakketje van 20 ballonnen ophalen.